Õhtu jooksul teeme leiva küpsetamise kõik etapid läbi, teeme juuretise, siis segame valmis õige tekstuuriga taigna, loomulikult ka küpsetame. Tuba ikka leiva lõhna täis!
Räägime paljudest nüanssidest, millele tuleb tähelepanu pöörata.
Räägin ka erinevatest toortatrajahu sortidest, millega õnnestub paremini leiva tegu, millega küpsised, muud küpsetised.
Koolitusel saab igaüks kaasa elava juuretise, selleks palun võta kaasa väike purk või muu topsik. Loomulikult saab kaasa ka trükitud leiva tegemise õpetuse.
Õpitoa tasu on 12 eurot.
Palun registreeri See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või tel. 53481347
Ma armastan toortatart, ma armastan tervist!
NB! Kes ei arva toortatrast midagi... siis annan teada, et mul on ka suured kogemused (juba üle 20 aastatagused...) rukkileiva küpsetamise osas. Tean rääkida erinevustest.